sábado, 2 de octubre de 2010

Érase una vez...

**titule en castellà per donar-li més èmfasi al fet de ser un “conte”.

Us conte:
Això era i no era una xiqueta molt bonica que vestia sovint una caperutxa roja. Un dia, va rebre l'encàrrec de portar una cistelleta amb pastissos a la seua àvia, que vivia a l'altra banda del bosc...

Eh, que hi faig? Açò , jo, ja ho he escoltat!, o ho he llegit. Ès un conte antic...que finalitza amb què un llop malvat es menja a la xiqueta, a l'àvia, i , a qui més?

Deixem-ho estar. De veres, que no en volia plagiar, ni conte ni cap butlleti de PP INFORMA , que avui, dissabte feliç en principi, ha caigut a meues mans. En arribar a casa, a l'altra banda del bosc de Catarroja, un correu del Tsar me l'havia portat, el butlleti i el desfici d'escriure. Només en llegir els titulars: “Una alcadesa del PP de todos y para todos todos” (sic). No sé si la duplicitat de “todos” és recalcament o tartamudeig.
“PSOE de Catarroja, en política no todo vale” . Aquest titular, serà una magistral llicò de catdràtics del PP? Quina sort teniu, Wilson Ferrús i Alberto Gradolí, amb aquests professors particulars.

Però, no ens maregem! Sabem com acaben, el conte, la xiqueta de roig i el llop!
Ho sabran ells?

2 comentarios:

Wilson Ferrús Peris dijo...

Jo crec que sí que saben com acaben, amic. Per això supose que solten tantes xorrades i salvatjades perquè no volen acabar com el llop i la caperutxeta. El més trist és que gentola com eixa ens ¿governa? i viu dels nostres diners. Lamentable tindre una alcaldessa i un govern municipal amb un cervell tan limitat.

mariaserra dijo...

crec que encara que tots coneguem el conte li caben mes capitols sinistres